Termeni si Conditii

Termeni și Condiții SCDtech.ro

Garantie

CONDITII DE GARANTIE:

 • Durata de garantie pentru echipamentele comercializate de SCD Technology este de 12 luni de la data facturarii.

  Cumparatorul are obligatia de a intretine produsul conform instructiunilor din manualul de utilizare.

  In perioada de garantie vanzatorul inlocuieste produsul daca acesta nu poate fi reparat.
  Furnizorul nu va putea fi facut raspunzator, in cazul defectarii produsului, pentru pierderea informatiilor sau datelor precum si pentru orice alte prejudicii ce ar putea suferi beneficiarul in urma acestor pierderi, obligatia vanzatorului fiind numai de a repara sau inlocui produsul defect.Vanzatorul nu este raspunzator de deblocarea echipamentelor care au fost protejate prin parole de catre beneficiar.

  Orice sesizare sau reclamatie privind produsele aflate in garantie sau postgarantie va fi adresata Departamentului Service al S.C. SCD Technology  S.R.L. la adresa de email: suport@scdtech.ro 

  DECLARAM PE PROPRIA RASPUNDERE    CF.  O.G.21/1992 SI LG 449/2003 REPUBLICATA IN 2008, CA PRODUSELE FACTURATE CORESPUND DOCUMENTATIILOR DE EXECUTIE ALE FABRICANTULUI SI STANDARDELOR EN 957 CONFORM CU DECLARATIA DE CONFORMITATE A PRODUCATORULUI.

PIERDEREA GARANTIEI:

 • Daca echipamentele se conecteaza la retele electrice cu specificatii tehnice necorespunzatoare, cu intreruperi frecvente, supratensiuni, sau perturbatii electromagnetice parasite.
  Daca echipamentul nu a fost instalat de o firma autorizata in acest sens.
  Daca aparatura prezinta deteriorari cauzate de lovituri, socuri, patrunderi lichide, expuneri la foc, ,utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii- functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de “condens” intern.
  Daca aparatul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare: modificarea instalatiei electrice, alte modificari de orice natura.
  Daca in momentul solicitarii reparatiei nu se prezinta certificatul de garantie.
  Daca in momentul solicitarii reparatiei nu se prezinta factura de achizitie.Factura reprezinta si certificatul de garantie al produsului.
  Nu sunt cuprinse in garantie reperele consumabile si a nume:Acumulator, transformator alimentare.

Toate produsele noastre, ce pot fi componente ale unui  sistem de  Control  Acces sau supraveghere video se instaleaza numai de  catre firme autorizate in   acest sens.
Montarea, instalarea  acestora de catre persoane, firme   neautorizate  contravine legilor in vigoare. 
Produsele instalate de catre persoane, firme  neautorizate  nu beneficiaza    de  garantie.

Conditii comerciale

Puteti utiliza acest site numai daca ati citit si ati acceptat urmatorii TERMENI DE UTILIZARE .

SCD Technology si-a deschis site-ul www.scdtech.ro pentru a-si informa personal clientii, partenerii comerciali, potentialii clienti si potentialii parteneri cu privire la oferta sa de produse si servicii.
Produsele se vand in regim de magazin online, asa cum sunt furnizate de producator.Orice alte servicii sunt disponibile contra cost la cerere.

Continutul Site-ului

SCD TECHNOLOGY este autorul prezentului site iar materialele prezentate pe prezentul site sunt proprietatea SCD TECHNOLOGY sau licentiate in vederea utilizarii de catre SCDTECHNOLOGY.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, fara acordul scris al SCD TECHNOLOGY.
Orice incercare de modificare a continutului prezentului site precum si de a realiza link-uri catre prezentul site, de catre orice persoana fara acordul prealabil al SCD TECHNOLOGY da dreptul unilateral si neechivoc ca SCD TECHNOLOGY sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Comercializarea produselor si serviciilor

DOAR PERSOANE JURIDICE: SCD TECHNOLOGY ofera prin intermediul prezentului site sisteme de pontaj, sisteme de control acces , diverse accesorii si echipamente pentru sisteme de control acces si pontaj, sisteme special proiectate pentru a fi utilizate de angajatii companiilor.
Ca urmare, SCD TECHNOLOGY va comercializa aceste produse doar catre companii, nu si catre persoane fizice iar comanda  produselor va fi posibila doar cu precizarea datelor companiei.

DESCRIEREA PRODUSELOR: SCD TECHNOLOGY depune toate eforturile pentru a prezenta produsele si serviciile pe care le ofera, in mod clar si concis. Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect). SCD TECHNOLOGY si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. SCD TECHNOLOGY nu este si nu va fi legal responsabila pentru nicio informatie eronata expusa de prezentul site. Orice persoana dornica sa-si procure produse si/sau servicii este rugata sa contacteze SCD TECHNOLOGY pentru a se informa cu privire la conditiile contractuale, tarife, disponibilitati, restrictii, caracteristici, etc. Pentru a primi o oferta din partea SCD TECHNOLOGY este necesar sa contactati SCD TECHNOLOGY pe caile descrise in Sectiunea „Date de  contact” a prezentului site.

COSTURI DE TRANSPORT: SCD TECHNOLOGY livreaza produsele sale doar prin curier si NUMAI cu plata la destinatie, de catre beneficiar. Pretul produselor nu include si costurile de transport. Ulterior platii veti fi contactat de SCD TECHNOLOGY in vederea alegerii curierului preferat. Prin exceptie de la aceasta regula, daca ati achizitionat si servicii de montaj ale echipamentelor, livrarea produselor va fi facuta de personalul sau subcontractorii SCD TECHNOLOGY care executa lucrarile de montaj, fara a se percepe niciun cost pentru livrare.

TERMENUL DE LIVRARE AL PRODUSELOR: SCD TECHNOLOGY depune toate eforturile sa livreze produsele im maxim 2 zile lucratoare de la data incasarii contravalorii acestora pentru plati efectuate cu ordin de plata pentru produsele aflate pe stoc si aproximativ 30 zile lucratoare pentru produsele care necesita comanda.La acest termen se va adauga si durata transportului prin curier este de regula intre 24 si 72 de ore.  Cu acordul clientului, SCD TECHNOLOGY poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat.

PRETURI: Preturile produselor afisate sunt exprimate in EURO si nu includ TVA.
Plata se face in LEI la cursul BNR din ziua facturarii.

Pentru anumite produse va fi afisat ca pret valoarea 1 LEU/EURO, aceasta fiind doar o valoare simbolica nereprezentand costul real al produselor si se refera la produsele care se vand doar pe baza de comanda, fiind necesara o consultare prealabila si alegerea unui produs din lista respectiva pentru care se va transmite clientului costul real al produsului ales.

RENUNTAREA LA CUMPARARE: 
SCD TECHNOLOGY nu accepta denuntarea unilaterala de catre clientii sai a achizitiilor de produse si servicii.
Nu se accepta retur pentru produsele cumparate.In cazul unor defectiuni care tin exclusiv de SCD TECHNOLOGY acestea vor fi remediate sau produsul va fi inlocuit cu unul similar.

GARANTII: Produsele comercializate de SCDTECHNOLOGY au garantie de 12 luni.

SOFT GRATUIT: Echipamentele electronice folosite pentru pontaj si/sau controlul accesului se livreaza, la cerere, impreuna cu softul realizat de producatorul echipamentelor, in limba engleza.Pentru acest soft SCD Technology nu ofera suport tehnic.

LIMITAREA RASPUNDERII IN FOLOSIREA SOFTURILOR: Softurile oferite de SCD TECHNOLOGY sunt furnizate pe principiul ‘ASA CUM SUNT’ sau ‘ASA CUM SUNT DISPONIBILE’ fara nicio garantie de niciun fel. SCDTECHNOLOGY va pune la dispozitie orice soft in vederea testarii, anterior achizitiei.

Suport Tehnic

Suportul tehnic este oferit prin email la adresa suport@scdtech.ro, cu timp de raspuns de aproximativ 2 zile lucratoare.
Pentru suport telefonic, online sau la sediul dvs., servicii contra cost, gasiti detalii pe pagina de suport tehnic: https://scdtech.ro/suport/

Pentru soft-urile Bio-matrix:
Programul BIO-matrix MICRO se livrează însoțit de manuale de instalare și utilizare în Limba Română.
Daca ați primit programul BIO-matrix MICRO împreună cu aparate achiziționate de pe acest site, în perioada de garanție a aparatelor beneficiați de suport tehnic gratuit prin email.

IMPORTANT
Suportul tehnic gratuit prin email se oferă doar firmelor care au achiziționat produse de pe acest site.
În caz contrar, pentru cereri de suport tehnic puteți apela la serviciile de consultanță tehnică plătită.
Detalii gasiti accesand pagina de suport tehnic: https://scdtech.ro/suport/

Limitarea Raspunderii in utilizarea Site-ului

Prezentul site este furnizat pe principiul ‘ASA CUM ESTE’ sau ‘ASA CUM ESTE DISPONIBIL’.
SCD TECHNOLOGY nu va fi responsabila de nicio pierdere directa sau indirecta suferita de dumneavoastra ca urmare a accesarii site-ului sau folosirii informatiilor prezentate pe site.
SCD TECHNOLOGY nu ofera nicio garantie ca: site-ul va indeplini cerintele dumneavoastra; site-ul va functiona fara intreruperi, la timp si fara erori; erorile site-ului vor fi corectate; serverele ce gazduiesc acest site si cele folosite pentru e-mail sunt lipsite de virusi sau alte componente ce ar putea avea efect daunator.
Imaginile sunt prezentate pe acest site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
SCD TECHNOLOGY nu raspunde de pierderi, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea acestor TERMENI DE UTILIZARE.
SCD TECHNOLOGY isi rezerva dreptul de a modifica continutul prezentului site in orice moment, fara preaviz si fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea SCDTECHNOLOGY sau a angajatilor SCD TECHNOLOGY. Ca urmare a folosirii de catre dumneavostra a prezentului site SCD TECHNOLOGY considera ca ati citit, ati acceptat si sunteti de acord in totalitate cu acesti termeni si conditii iar in caz contrar SCD TECHNOLOGY va solicita sa incetati sa mai folositi prezentul site.

Legislatie

Prevederile TERMENILOR DE UTILIZARE si a ACORDULUI DE CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL sunt guvernate de legea romana in vigoare iar nerespectarea acestor prevederi va atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii.
Prin folosirea prezentului site nu aveti dreptul de a oferi informatii false sau care apartin altor terte parti si prin transmiterea de informatii si date cu caracter personal catre BIONET declarati si garantati ca sunteti proprietarul, imputernicitul sau aveti drepturi legale de a folosi si transmite astfel de informatii si date si ca acest lucru nu intra in contradictie cu TERMENII DE UTILIZARE si prezentul ACORD DE CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ca datele si informatiile transmise nu vor dauna niciunei terte parti si ca veti despagubi integral SCD TECHNOLOGY si partenerii SCD TECHNOLOGY pentru toate cererile tertelor parti ca urmare a dezvaluirii acestor date.
In acelasi timp declarati in mod expres si neechivoc ca ati luat la cunostinta de prevederilelegii 677/2001si a Deciziei nr.11/2009 si de drepturile persoanelor cum ar fi: dreptul de opozitie cu privire la prelucrarea datelor, dreptul de acces si interventie asupra datelor.
Pentru a va informa pe deplin asupra drepturilor pe care le aveti, precum si a conditiilor in care puteti utiliza Sistemele Biometrice de Control Acces si Pontaj comercializate de SCDTECHNOLOGY, va rugam sa vizitati site-ul AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.
Toate produsele noastre, ce pot fi componente ale unui  sistem de  Control  Acces, se instaleaza numai de  catre firme autorizate in  
acest sens.
Montarea, instalarea  acestora de catre persoane, firme   neautorizate  contravine legilor in vigoare.  Produsele instalate de catre persoane, firme  neautorizate  nu beneficiaza    de  garantie.

Contact

SCD  TECHNOLOGY S.R.L.
Str. Ciurchi 117A, Iasi
Cod Fiscal:  33236793, RC: J22/915/2014
CONT LEI: RO30BTRLRONCRT0341756501
CONT EURO: RO77BTRLEURCRT0341756501
CONT USD: RO81BTRLUSDCRT0341756501
BANCA:           Transilvania  Ag. Stirbei Voda Bucuresti
Website: www.scdtech.ro Email: contact@scdtech.ro

 

 

Scroll to Top